lauantai 16. maaliskuuta 2013

Desucon Frostbite 2013: sunnuntai (Ritsuko)

Kirjoitellessani pari viikkoa takaperin loppuvuoden cosplay-suunnitelmista en olisi uskonut, että lista kokisi muutoksia jo tässä vaiheessa ennen kesän con-kauden käynnistymistä. Vain niinhän siinä kävi, että Niksu innosti lisäämään vielä yhden hahmon kesän pukulistalle, ja kävin eilen nappaamassa Vantaan Tammiston Eurokankaasta suurimman osan asun vaatimista kankaita. Ai minutko on muka helppo puhua mukaan kivoihin ryhmiin? :'D Vaan ei se mitään, meidän suunnittelema miniryhmä Animeconiin, kuten myös yksi tämänpäiväinen juttu, puhalsivat mukavasti innostuksen tuulta pukuprojekteihin. Mutta näistä enemmän tuonnempana!

Sain viime viikolla käsiini kasan kuvia Frostbiten sunnuntaina pitämästämme NGE-kuvaussessiosta, joten tuntuu luontevalta aloittaa Frostbiten pukujen purkaminen Ritsukosta.

Ritsuko... mitä voin sanoa? Tämä projekti koostui monesta "ensimmäisestä". Esimerkiksi Ritsukon paitaa varten värjäsin ensimmäistä kertaa kangasta (jos Frosti-lauantain pukuun kuuluvia sukkia ei lasketa). Ompelin ensimmäistä kertaa cosplay:ta varten vaatekappaleen siten, että sitä kehtaisi käyttää myös arkikäytössä (Ritsukon hame onnistui mielestäni tosi kivasti!). Myös ensimmäistä kertaa ikinä ostin pukua varten valmiin vaatekappaleen, jota muokkasin hahmolle uskollisemmaksi. Edelliseen kohtaan liittyen ompelin myös ensimmäistä kertaa "upotetut" taskut, jollaiset Ritsukon labratakissa on. Viimeisenä muttei vähäisimpänä: pukuilin hahmoa, joka on itseäni vanhempi.

Se Ritsukosta. Puku oli ihan ylimukava päällä ja hurmaavien NGE-ryhmäläisten seura jätti hymyn suulle päiväkausiksi. Otetaan uusiksi, pian!

Alle on dumpattu satoa sunnuntain kuvasatoa sekä kuvauspalvelun että oman kuvaussessiomme puolelta. Kuvauspalvelun ulkopuolella meitä kuvasi Tomu. Suurkiitos!

NGE-possemme kokonaisuudessaan:
Kaworu Nagisa - rochun
Misato Katsuragi - Ryzz
Pen Pen - Pen (nikki?)
Rei Ayanami - riko
Ritsuko Akagi - mviolet (minä)
Shinji Ikari - NinnuOn ne vaan niin lutuisia. ;____; Kyuu Eturautille kiitos kuvasta!


Kyuu Eturautti kuvasi tämänkin.


Photoshoppailin pitkästä aikaa värien kanssa.


Ylinätti Ansku Reinä. ;-;


Sen perusteella, mitä kulissien takana tapahtui sunnuntaina, niin on aika uskomatonta, että saatiin aikaan näinkin asiallinen kuva.


Tädit toruu. Tsot, tsot!


NGE-kääpät tauolla.


Luultavasti lempparikuvani "asiallisista" shoottikuvista! Ps. Tupakka on tupakkiämpäristä pöllitty proppi. :D


Sitten herkullisimpaan osaan päivityksestä, eli derppi-kuviin! Tässä on vain kourallinen...


Meidän testikuvat olivat vähän tällaisia...


Mulla ei ole hajuakaan, mitä tämän kuvan ottamisen aikana on tekeillä. Varmasti jotan hyvin diippiä...


Uu jee!


Eturivissä on meneillään... jotain. Ja ilmeeni on sen mukainen.


Kaworu on niin neiti. :'D


Ei, me ei vaan osata.


Tämä olisi varmaan muuten ihan hieno kuva, jos olisin muistanut proppini. Tulos? Näytän siltä, että haluan kärtsätä tukkaani.


On todella helppoa olla edustava ja cool, kun muut ryhmästä yrittää naurattaa minkä kerkeää!

Ensi kertaan!

4 kommenttia:

 1. Loistava ryhmä! Olette hyvin katu-uskottavan näköisiä aikuisia Misaton kanssa :) Ja Ninnu on myös hyvin katu-uskottava Shinji! Ihania kuvia :D

  Hih, Animeconista tulee hauskaa. Kivaa että meillä on yhteensopivat asut molempina päivinä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä jos mielestäsi Ritsuko onnistui, sillä suunnitelmissa on pukuilla vanhempia hahmoja myös tulevaisuudessa.

   Jeps, en malta odottaa heinäkuuta! ^___^ <3

   Poista
 2. Komppaan Niksua, tosi hyvä ryhmä ja hyviä kuvia. :D Kaikki puvut niin onnistuneita!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops, enpäs muistanut vastata tähän aikaisemmin. Kiitos kehuista! Ryhmäily on niin kivaa - ihana päästä tekemään sitä myös sun kanssa tulevissa coneissa! <3

   Poista

Kommentit on kivoja! <3