keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kuvasatoa

Aikomukseni ei ollut pitää näin pitkää päivitystaukoa, mutta arki on ollut sellaista pyöritystä viimeisen kuukauden aikana, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt päivittää blogia. Tosin tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö projektit olisi edenneet käsityörintamalla!

Poikkeuksellisesti en tällä kertaa kerro käynnissä olevista asuprojekteista sen enempää, vaan annan kuvien puhua puolestaan. Joku tarkkasilmäinen saattaa tosin huomata, että projektien joukkoon on eksinyt jotain aikaisempiin suunnitelmiin kuulumatonta...


Ensi kerralla päivitystä vähän laajasanaisemmassa muodossa!

4 kommenttia:

 1. Oih, näyttääpä hienolta, mikähän hahmo tuosta tulee...? Kun näin tuon ensimmäisen kuvan mekosta, tuli mieleen Helinä-keiju xD Mutta muista kuvista päätellen ei taida kyllä olla se kyseessä :) Näyttää tosi hyvältä! Toiset osaa kenkien päällystämisen..! O__O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kuvatut jutut liittyvät kolmeen eri pukuun - en ilmeisesti osaa keskittyä yhteen asiaan kerralla! :'D "Keijumekko" ja punaiset buutsit kuuluvat Ptilolille (Desuconiin), "bling"-sandaalit Tartalle (vanha puku) ja vaaleansininen vyö Amille (Animeconiin).

   Kenkien päällystäminen ei ole kovin vaikeaa parin kengänpäällisprojektin jälkeen. Jos sulle tulee joskus tarve vääntää sellaisia, niin annan mielelläni vierihoitoa! :)

   Poista
 2. Vitsi nää kuvat on mielenkiintosia! :D Ja ois niin kiva iteki omistaa tollanen sovitusnukke. Paljo tollaset about maksaa ja mistä oot löytäny omasi?

  Noi kengät on tosi mageet, liimasitko ton kankaan vaan kiinni? Mä oon aina ajatellu niin kauheen monimutkasesti ton päällystämisen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva jos kuvista on hupia! Sovitusnukke on aivan mielettömän hyvä apu erityisesti kaavoituksessa. (Olen tosin huomannut että lopullinen istuvuus on paras tarkistaa pukemalla koekappale & keskeneräinen puku päälle, koska ihmiskroppa "elää", toisin kuin jäykkä sovitusnukke.) Muistaakseni sovitusnukkien hinnat pyörivät halvimmillaan tyypillisesti 150-200 euron välillä. Omani maksoi ehkä noin 170 euroa Stockmannilla, mutta nukke hankittiin alennuspäivänä, niin hinta oli suurinpiirtein 150 euroa.

   Kiitosta! :) Kummatkin kengänpäälliset on toteutettu yksinkertaisesti liimaamalla päällispalat kiinni pohjakenkään. Tartan sandaaleissa liimaa tuli reunoihin sekä pohjasandaalin "varvasremmiin" (piilossa gemeillä koristellun osan alla). Punaiset ninkkurit vaativat vähän enemmän liimaa, tonne alareunukseen sekä varsinaisten kengänpäällisten alareunaan sekä yläreunan käännökseen kengän sisäpuolelle. Kenkien päällystäminen ei ole kovin vaikeaa, varsinkin jos päällystää esim. saappaat/nilkkurit, jolloin kaavoittaessa ei tarvitse pitää kenkää koko ajan jalassa (vrt. mun Jupiter-kengät, joissa käytin pohjana korkkareita).

   Poista

Kommentit on kivoja! <3