maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ompeluksia ja neulomuksia

Viime viikolla muun muassa...


... shoppailin kankaita ja muita materiaaleja tulevaa ompeluprojektia varten. Kankaat ovat EK:sta, muut tilpehöörit HobbyPointista.


... viimeistelin kaulurin, jonka olin aloittanut alkuvuodesta 2011. Siis kaksi vuotta sitten, tajutonta! (Huomaa muuten tämänhetkinen lempparipaitani - fangirl much? ^_~)


... ompelin viimein veljen tyynynpäälliset vitkuteltuani ensin projektin aloitusta kuukausitolkulla. Eikä näiden kahden parissa vierähtänyt kuin pari tuntia!

Mitäpä noista ensimmäisessä kuvassa esiintyneistä ompelutarvikkeista sitten valmistui?


Kännypussukka uudelle puhelimelleni! Sain viimein itseäni niskasta kiinni ja hankin uuden kännykän vanhan reistaavan kapulani tilalle. Puhelimen hinta kyllä kirpaisi, mutta jo viikon omistajuuden jälkeen olen aivan ihastunut tähän söpöläiseen. Punaisen värin perusteella joku teistä saattoi arvata, että kyseessä on Nokian Lumia (malli 820.)

Sellaista käsityörintamalta tällä kertaa! Ellei lisää Frosti-viikonlopun kuvia tupsahda nettiin lähiaikoina, niin saatan päivittää seuraavan kerran uusimman cosplay-projektin tiimoilta. Kun tajusin, miten vähän aikaa kesä-Desun oikeasti enää on, niin olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja tehnyt konkreettisia asioita kaverin ja minun kimppaprojektin eteen. Tänään sain lisäpistoksen inspistä, koska kuulin ex-esimieheltäni, että saattaisin päästä uuden sijaisuuden siivin taas vanhoihin hommiin samaan ihanaan tiimiin! (On totta, että viime sijaisuuden jälkeen toivoin työllistyväni pidempiaikaisiin hommiin, mutta toisaalta talouden nykytilanteessa osaan olla tästä mahdollisuudesta kiitollinen. Ja toisaalta, eihän sijaisuus estäisi hakea ohessa muita töitä.) Mahdollinen sijaisuus alkaisi toukokuun alusta, joten tämä antaisi loistavan tilaisuuden saada kesäpuvut kuosiin hyvissä ajoin! Sormet ja varpaat ristiin...

2 kommenttia:

  1. Oih miten nättejä! Ja nuo sisustustyynyt on tosi hauskan näköiset, veljesi on varmasti mielissään :) Mainiota, toivottavasti tuo työkuvio vahvistuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Menen jutskaamaan työkuvioista tarkemmin loppuviikosta, joten viikonloppuna tiedän luultavasti enemmän. Pidetään peukkuja!

      Poista

Kommentit on kivoja! <3