keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Amin kesämekko: WIP:istä valmiiksi!

Animecon alkaa jo kolkutella oven takana. Vaikka alkuperäiset pukusuunnitelmat eivät pitäneet loppuun asti, tapahtumassa debytoi yksi uusi puku, joka on ollut työlistalla ties kuinka pitkään. Kyseessä on tietysti Mizuno Amin sininen kesämekko ykköskaudelta!

Niin no, esitteleehän Ami samaa mekkoa lentävästi myös seuraavalla kaudella. Kuva Oraclesta.

Ostin mekkokankaan muistaakseni jo viime vuonna. Mekon pääkankaalla, Helsingin keskustan liikkeessä alessa olleella sinisellä jaquard-kankaalla oli hintaa muistaakseni vaivaiset 2,5 euroa metriltä - mikä onnenpotku, kun ottaa huomioon, että sinisten kankaiden valikoima on ollut Eurokankaassa toooodella huono niin kauan kuin muistan! Ihan superhalvaksi tämä projekti ei kuitenkaan muodostunut kankaiden osalta, sillä jouduin ostamaan mekkokankaan (3m) lisäksi samaiset kolme metriä myös vuorikangasta sekä helman raitaan tarvittavaa polyesteriä. Niin ihania kuin täyskellohelmat ovat (ja itsellenihän ei mikään muu kelvannut!), niin ne syövät kangasta. PALJON. (Onneksi tuota polysteriä jäi yli sen verran, että se riittänee yhteen tulevaisuuden projektiin. Fingers crossed!)

Helmaa, helmaa, lisää helmaa!

Lähdin toteuttamaan mekkoa halterneck-tyylisen mekon kaavan pohjalta, mutta loppujen lopuksi jouduin muokkaamaan yläosaa todella runsaalla kädellä, koska alkuperäinen mekko oli liian tyköistuva. Helma, joka on kahden palan muodostama täyskello, kaavoitin itse. Kengät ja vyön haalin kasaan eBay:n ja kirpparien voimin. Alunperin Arda Wigs'istä ostettu peruukki löytyi minulta jo ennestään, mutta muokkasin sitä anime-Amille sopivammaksi.

Väsynaama on väsy. Kuvan ottamisen jälkeen vielä muokkasin otsiksen ja muun jakauksen keskemmälle...

... tähän tyyliin. Nyt olen tyytyväinen!

I see blue :3

Tällä lookilla kuluu näiltä näkymin Animeconin lauantaipäivä. Sunnuntaina kierrätän samaa pukua kuin Desuconin lauantaina eli Sherylin sinistä mekkulia.

Näkyillään Kuopiossa! :)

2 kommenttia:

 1. Waaaau oot niin Ami, tosta mekosta tuli upee <3 tuleeko sulta acon päivitystä jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen <3 Ite oot niin Rei!

   Oon ollut niin saamaton Ropeconin (ed. viikonloppu) jälkeisen lomani aikana, joten en ole vielä saanut aikaiseksi näpytellä kasaan päivitystä edes Animeconista. :'D Mutta, saanen piakkoin raakakuvat meidän Kuopion-kuvaajalta, joten eiköhän se inspis löydy piakkoin! Olen viikonlopun venereissussa, joten siellä olisi ainakin hyvä rauha näpytellä.

   Poista

Kommentit on kivoja! <3