sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ai joku Desucon? Mihin se katosi?

Niin, Desucon. Huh, mikä viikonloppu!

Kesä-Desucon järjestettiin jo toisen kerran kolmipäiväsenä. Itse koin edellisviikonloppuna kolmipäiväisen con-viikonlopun kuitenkin vasta ensimmäisen kerran, koska vuonna 2012 en päässyt tapahtumaan. Täytyypä sanoa, että kolmipäiväinen Desucon oli kokemuksena aika muikea: pääsin paitsi kokemaan Desu-vänkäröinnin ensimmäistä kertaa, mutta myös nauttimaan ihanasta seurasta torstai-illasta aina sunnuntaihin asti.

Ei silti, kotiuduttuani sunnuntai-iltana pk-seudulle jouduin itkusilmin toteamaan, että pidennetystä viikonlopusta huolimatta aika oli lentänyt siivillä ja että vänkäröintihommat olivat lohkaisseet aimo palan ajasta, jonka olisin mieluusti viettänyt kaverien kanssa (en silti väitä etteikö vänkäröinti olisi ollut kiva kokemus!). Tästä syystä mieltä lämmittääkin erityisen paljon, että seuraavat lähitulevaisuuden conit (Animecon, Ropecon ja Tracon) kuluvat rennommalla linjalla kaveripoppoon kanssa. Niin, ja luultavasti myös paremmalla levolla (yleinen vinkki Mustassa kissassa majoittujille: välttäkää Vapaudenkadun puolella sijaitsevia hotellihuoneita, jos haluatte nukkua viikonloppua!).

Varsinaista palautetta Desuconista tapahtumana ja vänkäröinnistä en rupea erittelemään tarkemmin täällä blogin puolella, sillä olen hoitanut homman jo Anikin sekä vänkärien palautekyselyn kautta. Ihan lyhykäisesti voin kuitenkin todeta, että tämän vuoden Desu toimi aikaisempien vuosien tavoin hyvin, ja kaikki viikonloppuna bongaamani upeat puvut jättivät herättivät aivan hirveän innostuksen työstää jotain suurta ja eeppistä! Lisäksi mainittakoon, jos olette joskus harkinneet vänkäröimistä jossain conissa, niin vänkäröinti Desuconissa on ehdottomasti kokeilemisen arvosta.

Pääosin conissa työskentelystä (sekä myös omasta saamattomuudestani) johtuen kuvailin Desuconissa todella vähän. En valehtelisi luultavasti paljoakaan, jos väittäisin, että puolet viikonlopun kuvista nappasin Hironista (hahmonaan Amir mangasta Otoyomegatari/Bride's Story). Hiron, jos muuten satut lukemaan tämän ja haluat kyseiset kuvat parempilaatuisina ilman vesileimaa, heitä sähköpostia osoitteeseen kaakao[at]gmail.com!

Siis katsokaa nyt tuota pukua. ;__;

Tämän vuoden EC-voittajan puvun lisäksi viikonloppuna bongatuista asuista ihastuttivat erityisesti Mamian ja hänen ystävänsä Doctor Who -cosplayt.

Ihan lemppariparini ikinä ja surullisin jakso. ;___;

Meillä riitti perjantaina juttua Doctor Who'sta ja muustakin. Tää taitaa olla muuten ainoa kuvallinen todiste mun perjantain puvusta! Kuva: Niew Photography

Perjantain yukani tavoin sunnuntain asuvalinnastani (Ami Mizuno SeraMyu-musikaalista Startlights Ryuusei Densetsu) löytyy nihkeästi kuvatodisteita - itse asiassa tietääkseni ei ainuttakaan kuvaa edes yhden parapazzi-kuvan verran! Lauantaina oli monin kerroin parempi tuuri, sillä en saanut ainoastaan yhden, vaan kaksi(!) ihanaa neitokaista kuvaamaan Sheryliä con-päivän päätteeksi. Pauski laittanee kuvasatoa blogiinsa tuonnempana, mutta tässä alla on lempparini Kifian nappaamista kuvista. Teille kummallekin suuret kiitokset kuvaamisesta!


Tää olisi mun ehdoton lempparikuvani, mutta tuo hattu! Sibbetalon ympäristössä lauantaina puhallellut tuuli synnytti suurta hupia niin helman (Marilyn-efekti) kuin hatun (Aku Ankka -efekti) kanssa. Hattu olisi varmasti karannut vieraille vesille monta kertaa kuvaussession aikana ellei sitä olisi kiinnitetty peruukkiverkkoon kahdella hakaneulalla.

Olin vähän sellainen ei-perinteinen Elovena-tyttö...Kiitos teille ihanaisille jotka teitte tämän vuoden Desu-viikonlopusta unohtumattoman kokemuksen. Seuraavaa conia odotellessa!

Ps. Loppuun ekstrakuva, koska hotelli ja paras tv-kanava.

Anteeksi, Koochie, oli ihan pakko!

6 kommenttia:

 1. Sä olet niin aikaansaava! Musta ei olis vänkäröijäksi, liian saamaton ja mukavuudenhaluinen xD Tosi hyviä nuo kuvat Sherylistä! Teillä oli selvästi onnistunut photoshootti ja sääkin ilmeisesti suosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, enpä tiedä tuosta aikaansaavuudesta XD Vänkäröinti oli pääasiallisesti tosi mukavaa, mutta vielä mieluummin olisin kyllä viettänyt siihen kuluneen ajan kaverien seurassa. Onneksi Animeconissa saan nauttia täysimittaisesti sun ja muiden seurasta!

   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Voittajan cosplay on mielestäni edelleen niin kovin ihana ;_; En ymmärrä, miten toisilla riittää kärsivällisyys ja taito noin upeisiin asuihin.

  Kuvat Sherylistä ovat onnistuneita. Tähti-diiva sopii merimaisemaan, vaikka mainitsemasi Aku Ankka-efekti hattusi kanssa olikin melko ikävä. Sheryl on mielestäni yksi ihanimmista cosseistasi Amin fukun ja Leetahin ohella, joten ulkoiluta neitiä ihmeessä taas toistekin.

  ..yh...räti räti, takkatuli ja karvaiset kintut :D

  -Koochie/Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Ehkä itsekin saisin jonain päivänä aikaan jotain vastaavanlaista, ehkäpä... Huokaus!

   Kiitos! ;__; <3 Sheruru on todella mukava puku päällä, ja vaikka tahtoisin korjata mekosta muutamia juttuja, niin tuo asu on yksi myös omista lemppareistani. Aivan varmasti pääsee käyttöön myös Animeconin jälkeen. (Tarkoititko Jupiterin fukua...?)

   :D <3

   Poista
 3. Tää oli mukava raportti! Noista toisistakin Sheryl-kuvista tuli tosi kivoja, varsinkin toi viimesin on upea!<3 Huomasin kanssa osassa munkin ottamissa kuvissa että sun hattus oli aikamoinen rebel, harmi! Mutta tosiaan, laitan sulle ne kaikki jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi hattu oli kyllä varsinainen riesa! Toivottavasti Kuopiossa ei käy samanlainen viima tulevana viikonloppuna. XD

   Kiitos kehuista, ja kiitos myös sulle kuvaamisesta Lahdessa! Kuvat olivat ihania. <3

   Poista

Kommentit on kivoja! <3