torstai 13. kesäkuuta 2013

It's alive! (myös Desuconin puvuista)

Hei joo moi laiska bloginpitäjä täällä. Tai laiska on ehkä väärä sana - kamalan kiireinen vain! Desucon kolkuttaa jo oven takana ja conia edeltävä aika on lentänyt siivillä. Koska olen käynyt toukokuusta alkaen päivätöissä ja illat ovat kuluneet pukuprojekteihin, jumppiin ja yleiseen kaverien kanssa sosialisointiin, blogille ei ole (taas vaihteeksi) yksinkertaisesti ole jäänyt aikaa. Yritän tehdä parannuksen tämän suhteen Desuconin jälkeen!

Desucon pukusuunnitelmat muuttuivat ihan viime metreillä kun kävi selväksi, ettei rakkaan toisen puoliskoni Cyprinen puku valmistu ajoissa. Täten päätin siirtää Ptilolin debyytin syksyn Traconiin. Tämä on itse asiassa loistava ratkaisu, koska aikapulan johdosta en ole tyytyväinen joihinkin oman pukuni osa-alueisiin. Näitä pieniä ja suurempia detaljeja ehdin hyvin korjailla Traconiin mennessä. Tampereella myös ainakin ihana Pauski liittynee seuraani Galaxiana. Saman neidon kanssa olisi tarkoitus pukuilla Traconin toisena päivänä Tartana ja Tatrana ensimmäisen kerran sitten vuoden 2010. Odotan näitä kumpaakin hirveällä innolla!

Entä tuo Desucon sitten? Tulevana viikonloppuna luotan kierrätyksen ja sinisen voimaan: varsinaisista puvuista tulee tarkempaa juttua kuvien kera conin jälkeen. Jos siis silmäkulmassanne vilahtaa jotain sinistä Lahdessa, se saatoin hyvinkin olla minä! Joka tapauksessa tiedossa on aiempiin Desuconeihini verrattuna hieman erilainen con, sillä ensimmäistä kertaa myös vänkäröin tapahtumassa.

Aurinkoista (toivottavasti ei desusään täytteistä) viikonloppua conittajille ja teille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! <3