keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sekalaisia kuulumisia

Häh, omistanko minä jonkun bloginkin?

Ei uskoisi, sen verran vähälle on päivittäminen jäänyt. Vaikka blogin painopiste ei olekaan arkielämässä, puolen vuoden päivitystauon jälkeen koen, että olen teille lukijoille selityksen velkaa. Edellisen päivityksen aikoihin (elokuu) kävi nimittäin niin, että olin juuri työllistynyt vuorotteluvapaan sijaiseksi. Traconiin oli vielä jokunen viikko aikaa, ja ajattelin, että toimistotöiden vastapainoksi pukuiluprojektit ja niistä tänne raportointi tarjoaisivat mukavaa vastapainoa.

Ni-in. Traconin puvut kyllä valmistuivat ajoissa, mutta mitään raportin tynkää en saanut aikaiseksi missään vaiheessa. Osittain tähän oli syynä con-viikonlopun ylitse jatkunut mystinen sairastelu (todellinen syy ei koskaan selvinnyt, joskin epäilin poskiontelon tulehdusta) sekä laihanlainen kuvasaldo viikonlopulta - tai ehkä pitäisi oikeastaan sanoa onnistuneiden kuvien saldo. Erityisesti Traconin sunnuntai harmittaa vietävästi, kun ihanassa EQ-ryhmässämme en kokenut itseäni mitenkään hehkeäksi kiiltävässä, ylitummassa rusketuksessani. Kaiken kukkuraksi tunsin oloni kamalaksi koko päivän ajan, sillä en nukkunut la-su välisenä yönä silmänräpäystäkään. Kyllä se vaan yhä harmittaa, että ryhmä saa täysin ex tempore hurmaavan (ja lahjakkaan!) herrasmiehen kuvaajaksi etkä kestä katsoa omaa pärstääsi kuvissa. Ymmärtänette siis, ettei minulla ollut kova hinku laittaa tänne kuvia esille...

Niin, ja tietenkin työt. Kun istuu arkisin joka päivä 2,5-3 tuntia julkisissa ja yrittää samalla harrastaa muutakin vapaa-ajan toimintaa kuin ompelua, niin blogille ei yksinkertaisesti jäänyt kovin paljon aikaa.

Mutta, se niistä negatiivisista jutuista! Koska juuri nyt tuntuu erityisen muikealta hetkeltä herätellä tätä blogia, niin totta kai tämä innostuksen puuska kannattaa hyödyntää. Nyt työsopparin päätyttyä aikaa riittää (työnhaun ohella) enemmän luovalle toiminnalle, myös kirjoittelulle. Ja toden totta, mikäli suunnitelmat käyvät toteen, tästä vuodesta saattaa tulla cosplayn saralla tuottavin koskaan, ja viime viikonlopun Desucon Frostbiten jälkeen pukuiluinto on huipussaan. On lukkoon lyötyjä suunnitelmia, muutama "sitten kun ehtii" -tapaus sekä kasapäin unelmapukuja. Mutta näistä enemmän tulevissa päivityksissä!

Frostbiten puvuista kirjoitan yksityiskohtaisemmin, kunhan olen saanut käsiini enemmän kuvia viikonlopulta, kuten sunnuntain hulvattomasta NGE-shootista. Tässä kuitenkin päivityksen täytteeksi pari kuvaa viime vuoden Traconista!


Lauantaina keijoiltiin K-ON! -possella. Korkkareita lukuunottamatta Ritsu oli oikein leppoisa asu! Kuvan nappasi Gingermangiant Feeniksin (Yui) kameralla.


J-kameko kuvaili sunnuntaina. Tänä vuonna EQ-ryhmää uudestaan paremmalla tuurilla ja vielä suuremmalla ryhmällä, pliis? ;____;

Ps. Huomasin pian Traconin jälkeen, että blogiin on ilmestynyt uusia lukijoita, ja hiljattain määrä näyttäisi kasvaneen taas. Koska blogi on viettänyt niin kauan hiljaiseloa, tämä hämmensi mutta samalla ilahdutti kovin. Te uudet lukijat - kiitos, heippa ja tervetuloa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! <3