keskiviikko 15. elokuuta 2012

WIP: Leetah (2)

Taisinpa viime WIP-päivityksen yhteydessä luvata infoavani projektin etenemisestä sitä mukaa, kun asioita siirtyy työpöydältä valmistuneiden pinkkaan. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin tähän merkintään ei olisi vielä mitään 100-prosenttisesti valmista näyttävää, mutta päätin kuitenkin parsia päivityksen kasaan!

Viime päivityksen jälkeen Leetahin takki sekä kengät ovat olleet tiiviisti työn alla. Kovasta yrityksestä huolimatta en ole onnistunut pysymään alunperin asettamassani aikataulussa; kiitos tästä kuuluu haltianeidon takille, joka on vaatinut suorastaan naurettavan paljon käsinompelua! Ihan valmis tuo ei vieläkään ole, aikataulu-suunnitelmista huolimatta, mutta toisaalta, laatu kompensoi aikataulun venymistä. Pieniä juttuja puuttuu vielä (esimerkiksi hapsujen lyhennys ja viimeistely, etukiinnitys sekä vuoren turvatikkaus), mutta hyvältä näyttää toistaiseksi!


Uudemman kerran Feeniksille kiitokset loistavista kangasvinkeistä. Pimennysverho venyy moneen ja sointuu nätisti yhteen keltaisen mokkakankaan kanssa!

Toisin kuin takki, kengät ovat jo piirun verran paremmassa hapessa. Ne ovat nimittäin paria korjaustikkiä vaille valmiit! Toisin kuin Sherylin kenkien kohdalla viime vuonna, jouduin käyttämään pohjana saappaiden sijaan avokkaita, minkä takia kokonaisuudesta ei tullut yhtä "ryhdikäs" kuin olisi toivonut. Toisaalta oli tuuria, että ylipäätään löysin tyyliin sopivat avokkaat, ja vieläpä kirpparilta.


Illanhämyn kenkäateljee.

Muistin taas, minkä takia suurin osa omistamistani nuppineuloista on vinksahtaneita...


Valmiit kenkulit. Pirtsakkaa kasarimuotia, ou jee!

Seuraavaksi työn alle pääsee projektin ainoa täysin aloittamaton osa, eli Leetahin vyö. WIP-kuvia luvassa tuonnempana!

(Ps. Joku on ehkä huomannut, että WW-päivityksiä on jäänyt aika ajoin välistä. Yksinkertainen syy tähän on se, että niiden tekemiseen ole ollut aikaa eikä toisaalta inspistäkään. Siksipä päätin, että ne saavat jäädä toisaiseksi. Ehkä jatkan niitä jo ensi viikolla, ehkäpä kuukauden, parin päästä... Katsellaan, mihin suuntaan inspiraatio vie! :])

4 kommenttia:

 1. Waaah, ihan mahtavat kasaripopot! Tästä tulee varmasti tosi hieno asu, oot niin taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Popot ovat kyllä kiistatta hilpeimmät kengät, jotka olen tähän mennessä väsännyt. :)

   Poista
 2. Wau, sekä takki että kengät näyttää mahtavilta!! Hieno cossi tulee :) Tuo pimennysverhomatsku sopii kyllä hyvin tuohon pukuun xD Juuri sopivan kiiltävää, ja ei liian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puvun pitäisi suurin piirtein valmistua tänään (ainakin toivon niin XD), joten yritän saada blogiin lisää kuvamateriaalia viimeistään ensi viikolla.

   Pimennysverho = <333 :D

   Poista

Kommentit on kivoja! <3