sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Desucon Frostbite 2014 (1/2) - Snap, olet ikuistettu!

No se on hei!

Ihka ensimmäinen K18-ikärajallinen Desucon Frostbite tuli ja meni, ja täytyypä sanoa, että en muista milloin olisin keskimäärin nauttinut pitkästä con-viikonlopusta niin paljon. Toisaalta tämä johtui viikonlopun loistavasta ohjelmasta: lauantain varhaisesta shoottiaikataulusta huolimatta ehdittiin käydä katsastamassa Megumi Ogatan kunniavierasohjelma, NCC-karsintakisan esitykset olivat mieletöntä seurattavaa, ja Aino Tegelmanin DMMD-luento oli rautasta settiä (toisaalta mitäpä muuta tältä leidiltä voi odottaa). Tuli nähtyä rakkaita, tuttuja ja höpistyä uusienkin tuttavuuksien kanssa (erityiskiitos niille muutamalle jotka tulivat kuvaamaan ja/tai jututtamaan Catelyniä lauantaina!). Karaokehuoneeseenkin eksyttiin jopa kolmesti(!) viikonlopun aikana. Mutta ei, ei ainoastaan näistä syistä. Jostain syystä minulle tuo ihan järjettömän paljon iloa se, että ison osan ajasta meno näytti nimittäin tältä:

Pauskin (joka myös nappasi tämän kuvan) sanoja lainatakseni tässä on "keskiaikainen naikkonen Lumixin kera".

Kuvasin. Ja paljon! Olen kuvaajana keskimäärin ihan toivoton tapaus: kameralaukku kyllä kulkee mukana joka conissa, mutta erityisesti jos olen itse puvussa, niin tuon kapistuksen esille ottaminen tuntuu olevan selittämättömän suuren kynnyksen takana. Lupauduin kuitenkin kuvailemaan kavereita lauantaina (jolloin olin itsekin puvussa), mutta tämäpä sai aikaan niin suuren kuvausinnon että meno jatkui sunnuntaina entistäkin kovempana! Sunnuntai soveltuikin kuvaukseen lauantaita monin kerroin mallikkaammin, sillä seurasin aamufiilistäni ja pukeuduin siviileihin. Kivoja kuvia kertyi Frostissa niin paljon, että en ole vielä toistaiseksi ehtinyt pahemmin perehtyä omiin shoottikuviini. Tämä ei kuitenkaan harmita niin yhtään, vaan toivon vastaavanlaisen kuvausinnon jatkuvan myös tulevissa tapahtumissa! Kun vielä vaan sais jonkun jytymmän objektiivin...

Tiivistettynä: Frosti merkitsi minulle parhainta aikaa ystävien seurassa (ootte kaikki ihanimpia luttanoita enkä pärjäis ilman ;-; ♥) ja kuvailuja. Catelynistä tulee juttua päivityksen toiseen osaan, jonka yritän parsia kasaan mahdollisimman pian. Tässä kuiteskin edellisviikon shoottien ja muiden räpsimisten satoa, olkaatte hyvä! (Jos muuten bongaatte itsenne kuvien joukosta ja tahdotte kuvan suuremmalla resoluutiolla ja/tai ilman vesileimaa, jättäkää kommentti!)


Diabolik Lovers
Ayato Sakamaki - Krista
Raito Sakamaki - Koochie


Ehkä hulvattomin kuvaussessio ikinä. Taisin muuten vähän lupautua "lounaaksi" näille komistuksille johonkin coniin...Feat. fotobombaaja alpakka-chan :DPandora Hearts
Glen Baskerville - Minni
Nodame Cantabile
Noda Megumi - Koochie
AKB48 "Beginner"/AKB0048
Acchan - ChidoriJa sitten kasa sekalaisia kuvia!


Aaaaaah!!! Juu taisin mennä sekaisin söpöydestä ja puhtaasta ällistyksestä kun bongasin nämä kaksi.

Afhgfkljgd Jozo senkin söpöpöpönen. ;-;

Kampaajasetä ja tämän naisasiakkaan klassinen reaktio. ;D

Nezun Beni - niin hieno!

So smooth ;) (kuvassa Minna)

Ylisöpö Myrre!Frosti-chan!

Ansku, miksi niin ♥?

GoT!

Tältä taidekujan pöydältä hamstrattiin DMMD-tarroja!


Niin pähee Mink!


Tori ;-; ♥

Nodame tahtoi kaverikuvaan!

Ihana Jansku!

^____^

Ruby: :D :D
Nodame: "Chiaki-sempai, is that thou...?"


Ihana Kifia shoottaili lauantaina, joten piti paparazzitella takaisin!

Voi Ninnu. En ehkä kestä miten söötti oot.

Ensi kerralla siis tarkempaa juttua Catelynistä. Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Ihana raportti hyvien kuvien kera :) Näitä katsoessa tulee hyvälle mielelle ja muistaa kuinka kivaa tapahtumassa oli.

  Kiitos enteks parhaalle kuvaajalle ja ihanalle kämppikselle <3 Oot muru.

  Odottelen Catelynin kuvia kuin kuuta nousevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pörrr, itse oot murmeli! Toivottavasti saan paparazzitella sua myös jatkossa, kun oot niin mainio harjoittelukohde. <3

   Katsellaan jos ehtisin saada aikaan päivityksen Catista vielä kuluvan viikon aikana - sitten voisi hyvällä omatunnolla sukeltaa uusien pukuprojektien pariin!

   Poista
 2. Hei! Todella hienoja kuvia olet ottanu! Kyselen vähän noista Raito ja Ayato asuista jos olet ollut heidän kaa yhteydessä. Mistä he ovat ostaneet asut vai ovatko tehneet itse?? Hienoja asuja olivat kaikki. Vastaathan piakkoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kehuista! Kyseiset mallit tekivät asunsa itse. :)

   Poista

Kommentit on kivoja! <3