tiistai 20. elokuuta 2013

Animecon 2013: kaverien kuvaussessiot

No hei!

Arkikiireiden ja Tracon-valmisteluiden takia omat kuvat Animeconin kuvaussessiosta ovat vielä toistaiseksi saaneet odottaa muokkaustaan, vaikka kuvaajamme lähettelikin raakaversiot pian edellisen päivityksen jälkeen. Niiden sijaan tässä arkiviikon piristeeksi hieman toisenlaisia kuvia!

Kuten mainitsin edellisessä päivityksessä, tulin kuvailleeksi Kuopiossa paria ystävääni hieman enemmän kuin satunnaisotoksien verran. Valokuvaajana olen kaukana ammattilaisesta, mutta koska tykästyin omalle kameralle kertyneeseen kuvasatoon ja sain malleilta luvan julkaista kuvia täällä blogin puolella, niin tässäpä näitä nyt olisi! Vaikka tällä hetkellä ainut omistamani objektiivi ei taivu hirveän hyvin yleis- ja kokovartalokuviin (+ en ole vieläkään edes parin vuoden jälkeen täysin sujut kameran asetusten kanssa), pidän erityisesti siitä, millaista jälkeä Lumix G2:lläni saa lähikuvien suhteen. Ehkäpä olisi pian aika investoida uuteen objektiiviin...

Ilman sen kummempia lisähöpinöitä, nauttikaa kuvista!


Giselle (Lumottu)
Nicara
Aino Minako (Sailor Moon)
NicaraCherry (Saber Marionette)
FeeniksIhanaa viikon jatkoa! ♡

2 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on niin hyvii! <3 Postailehan sitten Ropecon-kuvia ja Tracon-kuvia tapahtuman jälkeen jookosta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilostuttaa kovasti tietää että malli tykkää! <3

   Ropecon-kuvia oottelen vielä, mutta laitan tänne seuraavaksi niitä Kuopion-kuviamme sekä ennakkojuttua Traconista (jos suinkin ehdin ennen conia). Bongasin muuten susta Manifest-kuvan Facessa; odotan innolla con-päivitystäsi!

   Poista

Kommentit on kivoja! <3