torstai 29. joulukuuta 2011

WIP: Sheryl (+ muuta tulevaa...)

Arvatkees mitä?

Nyt on pitsiä rypytetty neljän metrin edestä...

... ja kiinnitetty helmaan...

... kengänpäälliset tuunattu kaiken maailman söpöyksillä...

... ja rusetit ommeltu.

Eli toisin sanoen? Se on valmista nyt! Ja ihan aikataulussa ennen vuodenvaihdetta!

Paitsi... rusetin saatan väsätä toistamiseen, sillä kaksinkertaisena ommeltuna se pönöttää vähän hassusti. Toisaalta koska tehtävää vielä riittää toisen Frostbite-puvun suhteen, niin saatan jättää uusintaompelut väliin. Oheista kuvamateriaalia enempää en paljasta puvusta ennen H-hetkeä, vaan näette puvun kokonaisuudessaan sitten Frostbitessa. (Tähän väliin myönnän etten ole pukenut koko asua päälle vielä kertaakaan, joten jääpä myös mulle jännitettävää! XD) Toisen Frostbite-puvun työstämistä on luvassa huomenna ja lauantaina Lahdessa (w/ Sere-pupu), joten asiat ovat suht hyvällä mallilla!

Jottei tämä päivitys jäisi ihan tyngäksi, niin ohessa vielä silmäkarkkia yhteen lähitulevaisuuden projektiin liittyen...

Mukavaa joulunajan jatkoa ja alkavaa uutta vuotta 2012!

4 kommenttia:

 1. Jää nyt kyllä suuresti kutkuttamaan, että mitä noista alemmista muodostuu, mutta minulla on kyllä omat veikkaukseni! :D

  Ja mahtavaa että sait Sherylin tehdyksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Sailor Moon on arvauksesi, ei olisi ihan metsään! Sarjan hahmot olivat inspiraationa värivalinnoissa; itse asiassa alunperin suunniteltiin tekevämme SM yukata -ryhmän. Lopulta enemmistö kallistui kuitenkin siihen, että hengailu conissa ilman peruukkeja on paljon mukavampaa. Yukata-ryhmä on siis tulossa, mutta kyseessä ei ole varsinaisesti mikään cossi.

   Juu, oli kyllä helpotus että puku valmistui noinkin ajoissa! Tehtävää on nimittäin riittänyt vielä tähänkin hetkeen asti, mutta kyllä näistä selvitään kevyesti ennen h-hetkeä. Frostissa näkyillään!

   Poista
 2. Niin nättiä! *__* Mistähän löysit noin ihanan kimonokankaan? Susta on selkeesti kehkeytynyt rusettimestari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olenhan mä saanut ensiluokkausta opetusta rusettien vääntämisessä - sinultaa! :) Ei silti, mulla meinasi mennä hermot Stars-koulupuvun uuden rusetin kanssa, koska kangas oli kortilla ja yritin referenssikuvien avulla saada siitä samanlaisen kuin sulla. Pienellä iteroinnilla siitä tuli mielestäni kuitenkin oikein mainio!

   Muistatko kun Feeniks linkitti foorumeilla niitä yukata-aiheisia nettikauppoja? Nuo yukata-tarvikkeet löytyivät nimenomaan Feeniksin avulla. Paikka oli Rakuten. Postimaksut kirpaisivat, koska kangas, obi ja getat tulivat kaikki eri myyjiltä, mutta kaipa nuo olivat sen arvioisia. Tykkään erityisesti obista!

   Poista

Kommentit on kivoja! <3