sunnuntai 18. joulukuuta 2011

WIP: Liian pieni hattu ja outoa mekkomuotia [Sheryl]

Se on laiskimus täällä moi! Tai laiska ja laiska. Mulla tuntuu olevan tänä päivänä niin monta rautaa tulessa että blogin päivittely on jäänyt vähälle. Mutta laiska en ole, sillä Sheryl on edistynyt! Ohessa hieman "sneak peekkiä".

Ompelukone sai hatun! Hattu on auttamatta liian pieni (sovelsin suoraan netistä löytämääni ohjetta muistamatta mitata pääkoppani ympärysmittaa), mutta pinnit ja hakaneulat pelastavat.


Yksityiskohtaa mekosta.


Onko se jätesäkki? Hengarissa mekko näyttää varsin veikeältä....


... tosin takaa päin katsottuna näky on vielä elegantimpi.


Näin se istuu päälle. Voitteko uskoa miten tuskaa tämä mekko oli kaavoittaa? Ei niinkään helma, jonka kaava oli helpohko keksiä, mutta tuo yläosa! Murrrrr. Ei silti, taidan kieltämättä olla hieman ihastunut mekkoon. Mekosta puuttuu vielä alushameen reunan huolittelu, jota en voinut tehdä vielä tänään vaikka toisin suunnittelin, sillä EK:sta ostamani pitsinippu riittikin vain puoleen helmaan. Mutta kyllä tää puku Frostbiteen ehtii. So far so good!


Mekko päällä tulee aika tyttömäinen olo.


Paitapusero. Tämä tuli tehtyä suurilta osin jo alkuvuodesta (öhm...), mutta viimeiset jutut sain fiksailtua vasta jokunen viikko sitten. Ensimmäiseksi paitayritelmäksi tulos on mielestäni ihan ok, varsinkin kun jouduin muokkailemaan kaulusta reippaasti. Silti istuvuus ei ole niin hyvä kuin toivoisin.


Nappia jos toisenlaista. Saapuivat juuri kun aloin ihmetellä toimituksen viipymistä. Itella ja seurantapäivitykset, huoh. Nappiset on tilattu Wacky Buttons'ista - suosittelen! (Raidallisia nappeja on kaksi siksi etten ollut varma raidan leveydestä.)


Hanskat ja rannekoru, eBaysta kummatkin. Hanskojen laatu on niin ja näin, pituus tätä vastoin juuri oikea. Rannekoru on aivan ihana!


Seuraavaksi ovat vuorossa mekon viimeistely, bootcoverit sekä kaulahuivi. Fight on!

2 kommenttia:

 1. *___* Toiset vaan OSAA. Näyttää ihan ammattilaisen tekemältä! Ja rakastan noita puhvihihoja. Tosi söpöt.

  Munkin tekis niin mieli työstää jotain projektia, mutta ei ole ompelukonetta >.> Ja vaikka sellaisen hommaisinkin, niin en varmaankaan ehtisi tehdä pukua seuraavaan Melbournen coniin, joka on maaliskuussa... sikäli kun sinne uskallan yksin mennä seikkailemaan! :o Pitää ehkä turvautua valmispukuun, jos siis innostun cossaamaan siellä jotain. :/

  VastaaPoista
 2. Niksu: Voi nyt kyl narraat. Kiitos! Ihan punastun. <3 Puhvihihoista ei tulleet ihan sellaisia kuin halusin (ehkä siksi että heitin mallin ihan hatusta, hahhah), mutta kumma kyllä tykästyin rypytykseen! Tämän myötä päädyin myös rypyttämään alushameen helman pitsin. Tää tosin oli ihan hyvä ratkaisu, koska pitsin reuna on liian tasainen suhteessa reffikuviin, ja rypytys toi reunaan vähän "aaltomaisuutta".

  Mene, mene jos pääset! Saahan tapahtumiin aina mennä ilman pukuakin (joskin pukuilu on kyllä tapahtuman suola). Olisi kiva kuulla millainen meininki noissa ulkomaan tapahtumissa on! Olen muuten miettinyt että joskus olisi kiva lähteä jonnekin coniin ulkomaille, ehkä Saksaan. Et sattuisi olemaan kiinnostunut?

  Kiitos muuten ihanasta joulukortista (ja -lahjasta!), se saapui jo viime viikolla, itse asiassa päivä ennen kun lähetit meiliä. :D Vastailen meiliisi joko tänään tai huomenna. Oikein ihanaa joulun aikaa sinne Ausseihin! <3

  VastaaPoista

Kommentit on kivoja! <3