sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

WIP: Leetah

Niin että mikä olikaan se salamyhkäinen projekti, josta laiskurin piti kirjoittaa jo aikapäiviä sitten?


No kyseessähän on ElfQuestin Leetah!

1970-luvun loppupuolelta asti ilmestyneen EQ:n vanhasta iästä huolimatta sain kimmokkeen tutustua kyseiseen sarjakuvaan oikeastaan vasta kuultuani vuodenvaihteessa muutaman kaverin suunnitteille panemasta EQ-ryhmästä. Vaikkakin olin muksuna lukenut innolla muita länsimaisia sarjakuvia, erityisesti vahvojen naishahmojen tähdittämiä Yoko Tsuno- ja Natasha-sarjiksia, EQ pääsi lukulistalle vasta tänä keväänä. Ennen kuin huomasinkaan, Egmontin käännöspokkarit olikin jo kahlattu läpi - ja Wendy ja Richard Pinin haltiamaailmaan oltiin koukussa pahemman kerran!

Jo ensimmäisellä lukukerralla erityisesti Aurinkoväen kaunotar Leetah säväytti vahvalla persoonallaan ja ihastuttavilla vaatteillaan. Koska kaverien EQ-ryhmästä puuttui Leetah, valitsin hänet hahmokseni. Asun kohdalla päädyin yllä olevan kuvan retrohtavaan hapsutakkikokonaisuuteen, vaikka harkitsin pitkään myös kyseisen asun talviversiota. Ehkäpä väsään turkiksen ja hanskat myöhemmin, vaikkapa ensi talven Frostbiteen? Saa nähdä, saa nähdä.

Ryhmän suunniteltu debyytti siirtyi Ropeconista Traconiin; projekti sai yksinkertaisesti tehdä tilaa oikean elämän tieltä. Debyytin siirtyminen oli sikäli harmi, koska Dipolin Ropessa törmäsimme ryhmämme haltiapoikiin, jotka harmillista kyllä ovat lyöneet Traconin pukunsa lukkoon. (Terä, jos satut lukemaan tätä viestiä, oli hirveän mukava tavata!) Toivottavasti ensi vuoden suunniteltu kokoontuminen toteutuu, joko Ropeconissa tai sitten jossain muussa conissa. Leetah kaipaa sielunkumppaniaan, niin kovasti!

Vaikka projektin aikataulu on venynyt, edistymistä on tapahtunut erityisesti loppuvan viikon aikana, Seren valvovan katseen alla (jälleen kerran lämmin hali kommenteista - niistä oli ISO apu kaavoituksessa!). Ohessa hieman esimakua siitä, mitä on luvassa Traconissa!


Kaavoituksen riemuja: kaikenkirjavat koristehärpäkkeet!

Lisää juttua tulossa luultavasti silloin kun jotain valmistakin näytettävää. Heippa siihen asti!

2 kommenttia:

 1. Ooh, näyttää upealta :) Toi hiustyyli koristeineen on erityisen kiva! Punaisesta ja sinisestä tulee mieleen Superwoman, hihi :) Onnistuit selkeesti kangasvalinnoissa, ne sopii tuohon asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vai Superwoman? No itse asiassa määritelmä sopii aika hyvin Leetahiin, sillä hänellä on parantajavoimia. :)

   Kiitos kehuista! Kovasti on hommaa vielä tehtävänä, mutta toivon mukaan saisin ainakin takin suht valmiiksi ennen ensi viikkoa!

   Poista

Kommentit on kivoja! <3