keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Desucon Frostbite 2012 (osa 1/2) - eli oikeastaan mun pitäis tehdä jotain ihan muuta...

... mutta sen sijaan spämmään teitä kuvilla!

Frostissa oli varsin mukavaa, vaikka niiden tavallisempien tuliaisten (mm. Frosti-paita ja Toshio Furukawan nimmari) mukaan tarttui ei-niin-toivottu (joskin omalla kohdalla jo aika yleinen) ylläri - nimittäin flunssa! Lähestulkoon yhtä onnettomasti kävi viikonlopun oman kameran kuvasaldon kanssa, ainakin mitä tulee omiin pukuihin: Sherylistä jäi jokunen iltahämyinen kuva kiitos kaverin kanssa tehdyn pienen kuvaussession, Makotosta ei sen sijaan ensimmäistäkään kuvaa! Ei näin, ei näin. Jatkossa pitää tsempata.

Kaverien ja virallisempien tahojen ottamia con-kuvia odotellessa otin hyödyn irti flunssan suomasta vapaapäivästä ja napsin hieman kuvia Makotosta. Koska en päässyt käyttämään Frostissa talvisia asusteita juurikaan, otin myös nuo mukaan kuvaussessioon. Ihan yllätyin, miten mukavannäköisiä kuvia omalla kameralla ja joululahjaksi saadulla jalustalla voi saada. Pitänee harrastaa tätä useamminkin!

Pukua on siis korjattu Tracon 2010:n jälkeen roimasti. Hihoja lukuunottamatta (ne ovat liian pitkät) lisää muutoksia on kuitenkaan tuskin odotettavissa. Kun saatais vielä talvinen kuvaussessio järkättyä Seren kanssa ennen lumien sulamista...

2 kommenttia:

  1. Mako-chaaan!! Voi kurjuus tuon flunssan suhteen! Itsekin taisin olla viimekesänä conissa kipeä :( Ei kivaa. Toivottavasti paranet pian! ^^ Koulupukusi on tosi nätti, samoin kuin nuo ihanat talviasusteet :)

    VastaaPoista
  2. Juuh, huono tuurini on ihmeellinen! Ihme homma, koska en huomannut että olisin palellut missään vaiheessa viikonloppua. Ehkä seuraavalla kerralla pukeudun päästä varpaisiin, oli kesä-con tai ei, ja hankin taudin sijaan lämpöhalvauksen. XD

    Kiitos! :) Tapitin pitkään vanhoja Tracon 2010 -kuvia jotta olisin saanut eturusetista/huivista mahdollisimman identtisen sun rusettiin nähden. No eihän tuo mennyt ihan nappiin, mutta kelpuutan silti.

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja! <3