perjantai 8. tammikuuta 2010

Hamstrausta

Mitä tehdä silloin kun pitäisi lukea tenttiin? Tietenkin metsästää cosplay-tavaraa nettikaupoista ja tutkia kangaskauppojen tarjontaa! Kuitenkin jotta tämä päivitys aukeaisi lukijoille, aluksi lienee paikallaan paljastaa cosplay-projektin aihe (kuvassa oikealla).

Miksi Sheryl Nome? Sherylissä ja omassa persoonallisuudessa ei ole kovinkaan paljon yhteistä, mutta seurattuani sarjaa tovin jouduin myöntämään tässä "Galaktisessa keijussa" olevan jotakin säväyttävää. Paitsi tyylitajua, Sherylissä on myös asennetta! Ei sinällään ihme että hahmon suosio on ollut aika valtaisaa ulkomaisissa cossaajapiireissä parin viime vuoden aikana. Suomessa Macross Frontierista ei puolestaan olla käsittääkseni juurikaan hehkutettu, mikä lienee syynä cossaajien vähyyteen. Jos totta puhutaan, sarja ei (ensimmäisen puoliskon perusteella) edes lukeudu omiin suosikkeihini, enkä oikeastaan edes koe että blondi/vaalea peruukki sopii mulle. On siis osittain mysteeri miksi tähän hahmoon päädyin, mutta mitäpä tässä liikoja pohtiessa. Pääasia että sormet suorastaan syyhyävät päästä näpertelemään! Mahtaakohan johtua lähenevästä keväästä? (Ei kyllä uskoisi, koska tänään oli mittarissa 15+ pakkasta kun lähdin aamulla ulos. Toppahousut kunniaan!)

Pikemmittä puheitta, esittelyssä onnistuneesti löydettyä matskua.

Yläosaan...


... trikoota. Mutta häh, kolme kangasta? Edellisen kangaskauppareissun jälkeen (ks. edellinen päivitys) jouduin ikäväkseni toteamaan, ettei toisen ostamani trikoon väri miellyttänyt. Ongelma on sikäli merkittävä, koska kyseessä oli trikoista vaaleampi eli paidan ns. "pääväri". Sikäli sääli, sillä aavistuksen verran vihreään taittava väri olisi mielestäni sopinut erinomaisesti Sherylin puseroon, mutta liian tumma on liian tumma. Onnekseni Tapiolan Eurokankaan palalaari pelasti tilanteen. Nyt puseron värit ovat kutakuinkin niin lähellä oikeaa (referenssikuva) kuin Eurokankaan tarjonnalla voi toivoa pääsevänsä. Kuvassa ylin (tummin) kangas on siis puseron reunakangas, alla oikealla uusi pääkangas sekä vasemmalla vanha (dumpattu) pääkangas. Jälleen kerran kankaiden värit ovat todelisuudessa vähän toista kuin mitä kuvat antavat ymmärtää.

Shortseihin...


... mustaa trikoota. Sitä onkin nyt runsaasti! Olisin tarvinnut vain noin metrin, mutta trikoota oli nipin napin sen verran ettei myyjä voinut leikata sitä haluamaani määrä. No jaa. Housujen mallia en ole miettinyt tarkemmin, mutta nyt kun kangasta kerran on, yksi mahdollisuus olisi tehdä sellainen vyön virkaa toimittava käännettävä "reunasysteemi". Saa nähdä.

Helyjä...


... oranssit rannekorut. Tulivat itse asiassa juuri tänään postissa. Niin retrot kuin ne ovatkin, rakastuin näihin palavasti. Ostettu eBaystä, ihanan myyjän kauppa sijaitsee täällä.


Uhuhuhu~<3

+ Korvakoru eBaystä, teki debyytin edellisessä entryssä. Jo hankittuihin tarpeisiin kuuluvat käytännössä myös ylipolvensukat, jotka menivät tilaukseen eilen. Niitä saikin metsästää kauan! Ymmärtänette allekirjoittaneen turhautuneisuuden kun kaiken vaivan jälkeen kävi ilmi, ettei sopivia yksilöitä ei olisi tarvinnyt lähteä etsimään Britti-Amazonia kauempaa. :P

Ja vähän asiaankuulumatonta...


... kirjastosta hyödyllisiä käsityölehtiä sekä inspiraatiota herättelevää musiikkia.

Vaikka pian starttaavat kurssit, kesätyöhaku sekä osastolle tehtävä kurssiprojekti vaativat aikansa, edessä on toivottavasti blogipäivityksen lukumäärän puitteissa syksyä vilkkaampi kausi. Hyvää alkanutta vuotta! :)

2 kommenttia:

 1. (Muistan että kirjotin tähän aiemmin kommentin, mutta jostain syystä bloggeri ei sitä silloin lähettänyt, vaan valitti virheestä. Uusi yritys!)
  Kylläpä tohon sun asuusi menee TRIKOOTA. :D (Trikoosta tulee mieleen mun epic "jumppapuku" haha) Rannekorut ihanan värikkäät ja söpöt, oon kanssa nyt ihan in love noihin<3 En malta odottaa että nään valmiin puvun! Oletkos miettinyt noiden kenkien toteutusta?

  VastaaPoista
 2. Ja hitaiden vastausten trendi jatkuu... *köh*

  Juu, trikoota! Joku muu kangastyyppi olisi ehkä soveltunut paremmin paituliin, mutta koska en uskalla ruveta leikkimään värjäyksen kanssa, päätin mennä noilla kankailla. Yläosan pitäisi ainakin pysyä valahtamatta, luulen. :D Rannerenkaat ovat rakkaus, vaikka ne kolisevat komeasti toisiaan vasten!

  Ajattelin toteuttaa kengät shoecover'eina. Aika monet Sheryl-cossaajat ovat käyttäneet random kaupasta ostettuja kenkiä, mutta Jupiterin kenkien vääntämisestä jäi sen verran positiiviset kokemukset, että kengänpäällisillä menen. Pohjakengät bongasin kirppikseltä viime viikolla. Päällisiin käytettävä harmaa kangas on tätä vastoin vielä hakusessa, koska Eurokankaan valikoima on nyt mitä on...

  VastaaPoista

Kommentit on kivoja! <3