perjantai 2. lokakuuta 2009

Ami has shoes!

Lankavarastoa on täydennetty tällä viikolla usealla kerällä Novitan syksyn uutuslanka Puroa. Todennäköisesti saisin noista sekä Novitan ja Suuren käsityölehden poikkeavan ihanista syysmallistoista aikaan pitkätkin höpinät, mutta taidan armahtaa teidät tällä kertaa. Kuvia tulee sitten jos ja kun saan jotakin valmista aikaan. (+ Saisipa myös ne keskeneräiset työt päätökseen joku päivä...)

Päivityksen varsinainen syy ei kuitenkaan liity lankoihin. Menneenä kesänä työllistäneet kolme cosplay-projektia painoivat työttömän opiskelijan budjetissa sen verran, että allekirjoittanut on vahtinut tarkemmin rahankäyttöään alkusyksystä. Vaikken ole takavuosina kiertänyt kirppiksiä kovin ahkerasti, kuluvana syksynä on tullut piipahdettua useammassakin pk-seudun kirppiksessä aina silloin kun olen opiskelulta & tanssitreeneiltä kerennyt. Käteen tarttuu harvemmin mitään, sillä olen vaatteiden suhteen suht nirso (+ tavaraa kertyy muutenkin nurkkiin aivan liikaa). Tiistai oli kuitenkin poikkeus, kun nappasin Olarin kirppikseltä mukaani nämä:

Amin koulupukuasuun sopivia kenkiä on yllättävän vaikea löytää, kun ne ovat tyylillisesti niin "mummot". Täten varmaan ymmärrätte ilahtuneeni kun nuo yksilöt kävelivät vastaan! Myös sopiva koko yllätti positiivisesti, keskivertojalan kengät kun yleensä menevät nopeiten kaupaksi. Hintana näillä ah-niin-muodikkailla kengillä oli vaivaiset kolme euroa. Todellisuudessa Amin kengät ovat ruskeat, mutta en ole niin nipo, että alkaisin ao. kenkiä maalailemaan.

2 kommenttia:

  1. Noi kengät on tosi hyvä löytö! Congrats! Tuo väri tosiaan on pikkuseikka, itse en edes olisi muistanut että Amin kengät ovat ruskeat. :-) Onko nuo sukat muuten ihan normaalit polvisukat jotka olet vain käännellyt?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Juu, nimenomaan polvisukat. Tyydyin sellaisiin kun en aikoinaan onnistunut löytämään sellaisia lyhyempiä, joissa olisi ollut reuna nätisti taitettuna. Nuo polvisukat ovat kuitenkin minun makuuni turhan piukat, joten yritän luultavasti metsästää lähempänä kevättä paremmin tarkoitukseen sopivia sukkia.

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja! <3